skip to Main Content
Esdeveniments

TRANSPORTS DE BARCELONA, S.A. (en conjunt, TMB) està dissenyant dins del projecte TMBINNOVA, el seu primer Programa de Compra Pública d’Innovació.

Aquest Programa de CPI, pioner en TMB, té com a objecte explorar les capacitats de la col·laboració públic-privada per a desenvolupar solucions innovadores que permetin millorar els serveis i l’accessibilitat en els seus transports.

Per a això, en aquesta Consulta Preliminar al Mercat busca solucions innovadores, que superin les prestacions d’aquelles actualment disponibles en el mercat, en àmbits com l’ús de sistemes mecànics o pneumàtics avançats, solucions innovadores d’accessibilitat, nous suports de visualització, digitalització d’espais, nous materials, etc.

Com a pròxim pas en el procés, des de TMB convocaran la primera Consulta Preliminar al Mercat, que donarà principi amb un esdeveniment públic el 16 de juny de 2023 entre les 09.30 i les 11.00.

L’esdeveniment tindrà caràcter híbrid.

L’esdeveniment presencial tindrà lloc a la Sala Gaudí-Sagrada Família: (Carrer Lepant, 299, Pujar Av/ Gaudí, entrar en l’accés del Metre que hi ha a mà dreta just arribant a C/ Lepant).

L’esdeveniment virtual es podrà seguir a través d’aquest enllaç.

Per motius organitzatius, es prega  que s’inscriguin a través del següent enllaç en l’esdeveniment i confirmin la modalitat en la qual desitgeu assistir: formulari inscripció.

S’ha habilitat un espai dins de la web on s’anirà bolcant tota la informació relativa a aquest Programa de CPI i a la primera Consulta Preliminar al Mercat.

https://www.tmb.cat/es/sobre-tmb/innovacion-y-proyectos/compra-publica-innovacion 

Back To Top