skip to Main Content
Esdeveniments

El proper 17 de maig a la Llotja de Mar es celebra el Health Revolution Congress en el que la Cambra de Barcelona és partner institucional.

El Health Revolution Congress és la cimera europea més gran en salut digital, on startups globals i grups d’interès uneixen forces a Barcelona.

Els sistemes sanitaris de tot el món s’estan enfonsant sota la pressió. La manca de metges, una necessitat creixent d’assistència i les lluites per navegar per les noves tecnologies són reptes globals. La salut digital és aquí per oferir solucions i donar suport a un futur millor.

En el món de la salut digital, Barcelona ocupa el protagonisme. La ciutat no només acull el Congrés de la Revolució de la Salut, sinó que també és un centre d’innovació digital on empreses emergents globals, seus farmacèutiques, inversors i hospitals innovadors es reuneixen per oferir solucions als reptes sanitaris actuals.

El Congrés de la Revolució de la Salut t’ofereix coneixement intern de tecnologies d’avantguarda, noves tendències i solucions de futur. Explorem les solucions de salut digital d’avui per a la salut del demà: és hora d’acció.

Vine a Barcelona el 17 de maig, gaudeix de la ciutat i uneix-te al Congrés de la Revolució de la Salut, organitzat per Barcelona Health Hub. Connectem-nos a l’esdeveniment europeu més gran en salut digital. Sigues part de la revolució!

Informació sobre l’esdeveniment

Back To Top