skip to Main Content

Tens una idea o projecte emprenedor en el sector de la mobilitat sostenible i estàs buscant l’impuls necessari per desenvolupar-lo?

Des de Cambra t’oferim contrastar la teva idea o projecte amb professionals experts que t’ajudin a potenciar la seva visibilitat i model de negoci.

Què t’oferim?

Un programa intensiu de preacceleració totalment gratuït

  • 110 hores totals de Formació  gratuïta amb especialistes que donaran suport a les necessitats particulars. (72 hores de formació tecnològica i 38 hores de formació d’emprenedoria online)
  • Mentories per mitjà equip multidisciplinari format per professionals de diferents sectors i àmbits de la gestió empresarial i la Mobilitat.
  • Suport i networking, d’oportunitats de contacte amb empreses i intenta empreses i entitats rellevants del sector de la mobilitat sostenible, aliances amb membres potencials de la Xarxa de negocis Cambra, facilitant programes de crèdits per fer ús dels espais físics del HUB cambraDigital de la Cambra de Barcelona, espais d’assessorament amb l’equip tècnic específic de Cambra, en cada cas, etc

El programa es desenvoluparà entre setembre i desembre, i finalitzarà amb una presentació a davant d’inversors.

  • Participació al Demoday amb premi al millor projecte.

 

A què et compromets?

  • A assistir i participar activament a les sessions de treball programades.

 

Per a més info i/o inscripcions – https://mobilitatsostenible.cambrabcn.org/ o bé directament a innovacio@cambrabcn.cat

Back To Top