skip to Main Content

Última oportunitat per presentar el teu projecte a la 2a edició del B-Blue Barcelona Activa, el programa d’emprenedoria que dona suport a la creació de projectes d’Economia Blava a Barcelona

El termini per presentar propostes a la 2a edició del programa B-Blue Barcelona Activa acaba el proper 2 de juny de 2023. Si formes part i/o coneixes algun projecte d’emprenedoria en Economia Blava, aquesta és la teva oportunitat per posar rumb i fer créixer el teu projecte.

  • El programa té per objectiu donar suport a la creació i creixement a start-ups innovadores que formen part dels sectors de l’Economia Blava.
  • S’escolliran un màxim de 15 projectes de sectors blaus, com el nàutic, la pesca, el turisme blau, la construcció naval, la biotecnologia blava, o les energies renovables marines.
  • El programa B-Blue tindrà una durada de vuit mesos en els quals les start-ups comptaran amb accés a formació, acompanyament intensiu, networking, activitats personalitzades i mentories per part dels agents que impulsen el programa
  • En acabar l’acompanyament, el projecte més innovador i el més sostenible s’emportaran un premi de 10.000€ cada un, cortesia del Port de Barcelona i Costa Cruceros, els dos sponsors del programa.
  • L’organització del programa també compta amb la col·laboració d’Aigües de Barcelona, Barcelona Clúster Nàutic, Seastainable Ventures, la UPC i Aticco.

 

Més informació

Back To Top